måndag 9 november 2009

Måndag AAAAAAAAAH

Lite allmänt om vad som hänt idag. Det började med coach-träff och där var det veckans nyheter och Karin Valsberg hade högst poäng.
Alltså en " Radio dude" som får stå på tavlan hela veckan ut.
Efter coach-träffen gick vi och väckte Björnen!
Alltså Hans Embretsen.
Han sov som en björn och såg ut som en björn när han öppnade dörren. Det är alltid lika roligt att väcka Hans för först bankar man på dörren sen hör man ett björn vrål. Typ rAAAAAAH!!!! Sedan tar det ungefär 30 sekunder innan han har kommit fram till dörren och öppnat. Ni borde prova att väcka han någon gång :)
När Hans väl var vaken var hela klassen samlad och vi gled lite smidigt in i Radio-studion. Där startade vi med planeringen av vår Hans & Greta berättelse. Det gick lite segt i början och innan vi hade kommit igång riktigt så var det rast. Efter rasten kom vi därimot igång fort och hela historie planen är klar från början till slut. Nu är det bara alla detaljer i replikerna och lite mer specifikt hur vi lägger upp alla berättarröst repliker och konversationer. Men det går iallafall framåt. Sedan var det ledarskap där det var 5 st av våra lärare var med som elever och Lena undervisade om "Livs trappan", alltså hur den för den mesta dels ser ut. Alltid lika trevligt och lärorikt med ledarskap.
Det var allt för mig, over and out // Rasmus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar